Teknasyon x Şirketler İçin MoovBuddy

Şirket: Teknasyon Tech
Sektör: Bilişim ve Teknoloji
Konum: Istanbul /Turkey
Çalışan Sayısı: 400

 

Çalışanlar Neden Kas İskelet Sorunları Riski Altındaydı?

%
Teknasyon çalışanlarının %57’si 5 yıldan uzun süredir masa başı işlerde çalışıyor.
%
%91’i günde 6 saatten fazla masa başında oturuyor.
%
%54’ü bel ağrısı çekiyor.
%
%66’sı boyun ağrısı yaşıyor.

Hangi Hizmetler Sağlandı?

Teknasyon, çalışanlarının sağlığını iyileştirmek amacıyla MoovBuddy ile üç aylık bir program düzenledi:

MoovBuddy Uygulamasına Premium Erişim

Çalışanlar, fiziksel sağlıklarını iyileştirmek için kişiselleştirilmiş egzersiz planları sunan üç aylık premium erişim elde etti.

Fiziksel Sağlık Webinarı

Ortopedi alanında yetkin bir fizyoterapist tarafından gerçekleştirilen bu oturum, iş yerinde ağrıları önleme ve yönetme konusunda uzman tavsiyeleri sundu.

Birebir Fizyoterapi Seansları

Çalışanlar, fizyoterapistle online bireysel görüşmeler yaparak kendi ihtiyaçlarına özel tavsiyeler aldılar.

Sonuçlar ve Faydalar

MoovBuddy'yi günlük rutinlerine dahil eden çalışanlar, iş günü içinde fiziksel sağlıklarını iyileştirmeye yönelik küçük ama etkili adımlar atmaya başladılar. Şirketler için MoovBuddy, uzun vadeli sağlık sorunları riskini azaltırken, çalışanların refahını ve verimliliğini artırdı. Teknasyon çalışanları, elde ettikleri başlıca faydaları şu şekilde paylaştılar

Webinar sayesinde, fiziksel sağlıkla ilgili net ve öz bilgiler edindik. Genel olarak bilgilendirici, ilgi çekici bir sunumdu.

Uygulama ve webinardan öğrendiklerimizi iş hayatımıza kolayca uygulayabildik.

Deneyimleyip faydalarını kısa sürede görebildik.

Uygulamanın fiziksel sağlığa bütünsel yaklaşımı bizim için faydalı oldu.

Uygulamanın fiziksel sağlığa bütünsel yaklaşımı bizim için faydalı oldu.

Teknasyon Çalışanlarının Gelecekte Görmek İstedikleri Özellikler

Günlük esneme, adım hedefi gibi fiziksel aktivite hedeflerini içeren şirket bazlı meydan okumalar, çalışanların motivasyonunu ve devamlılığını artırabilir.

Çalışan Yorumu

“Etkinlik bilgilendiriciydi ve takibi kolaydı. Özellikle ofis çalışanları için duruş problemlerine değinmesi beklentilerimi aştı.”

Kullanıcılarımız Ne Dedi?

Mehmet A.

Hastane ulaşımı olmayan bir yerde yaşıyorum ve bir operasyon sonrasında doktorumun tavsiyesi ile kullanmaya başladım. İyileşme sürecini doktorların beklentilerinin üzerinde hızlandırdı. Çok kullanışlı ve etkili. İstediğim yerde egzersizleri uygulayabilmek MoovBuddy’yi çok kullanışlı ve özel yapıyor. Uygulamaya fizik tedavi için girmiş olsam da uygulama içerisinde bulunan farklı kategorilerdeki bir çok egzersize göz atma fırsatım da oldu, kesinlikle çok başırılı, emeğinize sağlık!

Serpil T.

MoovBuddy bana uzun süredir yaşadığım omuz ve bacaklarımdaki kas zayıflığı probleminde çok yardımcı oldu. Bir çok fizyoterapiste gittim fakat sinirlerime baskı yapıp ağrı oluşturmadan omuzlarımdaki hareket kabiliyetini artıracak ideal egzersiz programını bir türlü bulamamıştım. Bir süredir MoovBuddy ile düzenli, mümkünse her gün ve uygulamadaki egzersiz seviyelerini takip ederek egzersiz yapıyorum ve gerçekten de yıllardır sorunumu çözecek fizyoterapist arayışım MoovBuddy ile sona erdi.

Cansu Y.

Bu zamanda fizyoterapiye gitmenin maddi olarak da zaman açısından da beni zorlayacağını bildiğim için MoovBuddy’yi denemek istedim. Masa başı çalışmanın sebep olduğunu düşündüğüm bel ve boyun ağrılarım için katıldım. Düzenli kullanımda ağrılar net bir şekilde azalıyor. Ayrıca uygulama içerisinde bir çok duruş düzeltme egzersizleri var onları da yapmaya başladım, masa başı çalışanlar için ideal bir hizmet. Arkadaşlarıma da önerdim. Teşekkür ederim!

Bizimle İletişime Geçin